Problemen beheerders gedeelte met widgets en uploaden

Sinds een paar dagen kan ik in het beheerdersgedeelte niets meer bedienen zoals het verslepen van widgeds, uploaden van foto’s en ook werken de uitklapmenu;s en de help functie niet
Na wat Googlen is het advies om de plugins uit te zetten, een ander thema te installeren en alles te updaten. Dit allemaal gedaan maar geen oplossing.
Ook via FTP de hele www folder leeggehaald en een oude backup teruggezet maar probleem niet verholpen.

Een andere site die ik heb draait op hetzelfde thema en op dezelfde versie, alle plugins die ik in de andere site heb ook hierin geupload maar het daar geen probleem.

Ik weet het echt niet meer……

iemand die er wat meer verstand van heeft als ik zag dit maar weet niet waar het vandaan komt:

wat ik zo kan zien gebeurd er iets raars met je load-scripts.php in je wp-admin folder. Er worden steeds slashes toegevoegd voor het inladen van variabelen:

if(typeof(jQuery)!=\"undefined\"){if(typeof(jQuery.fn.hoverIntent)==\"undefined\")
bij jou ipv
if(typeof(jQuery)!="undefined"){if(typeof(jQuery.fn.hoverIntent)=="undefined")
bij mij

Wel is er laatst een update geweest bij Starthosting en het lijkt erop dat toen eea begonnen is. (andere site draait ook op die server, zoals gezegd daar geen probleem)

Beantwoord door Richard

Het beste is om een backup te maken van de bestanden en de database.
vervolgens alle plugins uit te schakelen en het standaard WordPress thema weer in te schakelen, als het probleem er dan nog steeds is kan je het beste de wp-includes en de wp-admin mappen opnieuw uploaden vanuit een verse WordPress download. Dan zou het weer moeten werken.
Dan kan je weer je thema inschakelen en de plugins 1- voor-1, wel blijven testen of het probleem daar mee niet terug komt.