Referenties

Richard, bedankt! M’n website draait weer! Gaaf dat je meekeek en rustig en geduldig tips aan me (digibeet!!) gaf in gewoon Nederlands. Beetje klikken en schuiven, en hop: alles werkt weer perfect!
Wim Harrijven — Christencoach


Richard reageert snel op je verzoek. Hij is heel praktisch en duidelijk over wat zijn hulp kost. Geen gedoe met strippenkaarten, dus. Ook denkt hij mee en geeft tips van een kenner.
Vane — Maatschap De Meyboom


We hadden echt een Grrrrr! moment.
Dank zij de snelle response en het snel kunnen achterhalen waar de fout lag (vreemde DNS verwijzingen van Google) hebben we het probleem snel kunnen oplossen. TOP!
Coert — Nelleke’s Blog


Ze hebben me erg goed en vooral snel geholpen met het verhuizen van een website. Ze hebben de oude Google links aangepast en ook mee verhuisd zodat de oude links in Google niet waardeloos zouden zijn.
Tom — Xarlando


Ik zat te stoeien met het bouwen van een wordpress plugin, ik had een foutje gemaakt maar wist niet wat. Dankzij WP helpdesk heb ik de plugin af kunnen maken!
René —


Oooh wat baalde ik toen ik niet meer kon inloggen op mijn site en dus niet meer bloggen. Gelukkig ben ik snel en goed geholpen en nu weer terug online! Meer dan tevreden met de goede service!:)
Miranda — ByMirandaa


Absoluut een aanrader. Zij hebben mij niet alleen geholpen om een probleem op te lossen, maar ook uitgelegd hoe ik het zelf kan doen en op welke manieren. Erg professioneel en gewaardeerd!
Yardena — Yardena Silva


Uitstekend geholpen door WPhelpdesk, die snel en zonder kosten een probleem hebben opgelost bij mijn zakelijke website, waardoor ik nu geen spam-reacties meer ontvang op mijn homepage 🙂
Arthur ten Wolde — Circular Future


Deze helpdesk heb ik maar twee keer gebruikt, maar tot nu toe is mijn ervaring zeer positief. Je krijgt binnen enkele dagen een zinvolle reactie van een echte persoon – geen ‘Eva’ of ‘Siri’!
Kevin Cook —


prima op weg geholpen, waar mijn eigen kennis ophield…
Birgit Maas — Was Getekend – Birgit Maas

 


Al twee keer goed geholpen door Richard! Top service!
Tessa — www.gelukkignatuurlijk.nl

 


Iedere keer dat ik in het buitenland bent gebeurt iets waardoor ik mijn blog niet kan onderhouden. Ik stuur een hulpkreet aan wphelpdesk.nl en het probleem wordt snel opgelost. Fantastisch!
Dank!
Ida Razmilic — razmilic.nl/blog


Bij een update van ons gebruikte thema stond er ineens dubbele tekst onder de titel van elke pagina. Geen idee hoe dit te verwijderen was.
Dankzij Richard is dit nu opgelost, top en super bedankt !
S.v.d.Pouw Kraan — Kreadootjes


Een eerlijk gemeend woord van dank gaat naar Richard van WordPress WPhelpdesk.nl, die samen met mij heeft gekeken naar mijn website. Mede dank zij hem is www.reikimaster.nl nu super!
Paul Barnhoorn — Reiki Barnhoorn Online


Ik ben op een prettige manier verder geholpen door Richard. De website in wording kon ik na een jaar niet meer bij het dashboard, inlogggen lukte wel. Met een paar tips is mijn probleem opgelost.
Hetty Bongers — educaboerderij.nl


Na radeloos zijn omdat mijn site uit de lucht was is dankzij de helpdesk is mijn site weer in de lucht. Bijzonder snel en efficient geholpen. Bijzondere dank voor de geweldige hulp.
Frans van Vrouwerff — van Vrouwerff.nl


De WP-helpdesk heeft me geholpen om mijn logo op mijn website in de header in te bouwen. Dit hebben ze heel snel voor me gedaan. Ik kreeg daarna de kans om nog wat naar wens bij te stellen. Fijn!
Marit van der Meulen — Zinnazin


Na veel zoeken op het internet en veel adviezen vergeefs uitgeprobeerd te hebben kwam ik gelukkig op het spoor van wphelpdesk. Supersnelle reactie en meteen probleem opgelost. Bedankt!
Rinus Bakker — Best Top Photographer


Dankzij de hulp van Richard ben ik erin geslaagd de berichten in de blog af te kappen en met een ‘Lees Verder’ te verwijzen naar het vervolg. Goeie service !
Annemie Pijcke — Bib Hoeilaart


Mijn grote dank aan het team van WordPress Helpdesk.
Een supersnelle reactie op mijn vraag en dat met een duidelijke uitleg! Ik ben ontzettend blij dat ik uit de brand ben geholpen
Tenzile Erdal — Arabulucu


Een enorme hulp voor de website. Ik heb zelf de website gemaakt en bij vragen kon ik altijd terecht. Zoals de facebook plugin die ik wilde. Deze kon ik zelf niet aanpassen en hier hulp voor gevraagd.
Bouwinus — Coffee on Road


Al weken liep ik tegen een aantal problemen op mijn website aan. WordPress helpdesk reageerde snel, gaf me eerst advies en informatie hoe ik het zelf zou kunnen oplossen. Toen dit niet lukte hebben zij het dezelfde dag nog geregeld, heel fijn!
Elianne Alblas-Angenent — EliVents


Ik had wat problemen met m’n website. Dus heb ik de WordPress Helpdesk gebeld. Ik ben heel snel en goed geholpen, mijn site is weer helemaal up-to-date!
Teus Zantman — Teus Tekeningen


Ik had wat problemen met mijn website, direct heb ik een Tweet losgelaten op Twitter waarop de WordPress Helpdesk meteen reageerde.
Ook in Social media zijn ze erg snel, net zo snel als met het probleem wat binnen no-time was opgelost.
Kimberley Slooters — Sweetbeautylife.nl


WordPress Helpdesk heeft mij meerdere malen ondersteund bij het bouwen van een website. De service is snel en helder. Precies waar ik behoefte aan heb.
Ciska Beens — melkensuiker.nl