Portfolio’s linken in het portfolio menu

Geachte,

Ik heb een vraag over mijn wordpress photome thema. Ik heb op de pagina portfolio van mijn website bovenaan een menu met Bruiloften, familie & kinderen, etc.. Nu wil ik graag de inhoud van mijn aangemaakt galleries linken naar dit menu, net zoals het gelinkt is naar de afbeeldingen die er staan. Als je daar op klikt dan wordt er doorgelinkt naar het juiste portfolio maar ik wil dat dus ook als je klikt op het bovenstaande menu, ik kom er niet meer uit, kunnen jullie mij hierbij helpen?

Menu balken

Wat ik graag wil op mijn site, is dat bovenaan in de menubalk de verschillende thema’s staan, en dat als je daar dan op klikt, alle blogberichten die daaronder vallen, er staan. Hoe krijg ik dat voor elkaar?
Moet ik het dan ‘categorien’ noemen?

Aan de zijkant wil ik dan graag een paar artikelen neerzetten (tijdloze inhoud) die daar blijven staan, dat heb ik nu voor elkaar gekregen met ‘pagina’s’, denk ik.

Alvast hartelijk dank voor het meedenken!
Groet, Babet

menu doet raar

Hallo, op mijn site doet het menu opeens heel raar. Al mijn pagina’s weergeeft hij daarin opeens, terwijl in het bewerkings menu het nog steeds goed staat. Hoe krijg ik dit normaal, ik heb niks verandert.

Hopelijk kunt u me snel helpen.